Uutiskirjeet

Nyt investoidaan aivojen hyvinvointiin

Nyt investoidaan aivojen hyvinvointiin

Aivojemme hyvinvointi on ollut koronapandemian takia erityisellä koetuksella. Elämään on hiipinyt epävarmuutta, arjen rutiinit ovat rikkoutuneet ja ihmisten väliset aidot kohtaamiset vähentyneet.

Tämä artikkeli on kauppakamarin jäsenyrityksen tuottamaa sisältöä

Edelläkävijät ovat onneksi heränneet. Terveysriskit jatkavat kasvuaan, jos emme nyt investoi aivojen hyvinvointiin. Se on edellytys niin yksilön, työyhteisön kuin koko yhteiskunnan onnistumiselle.

Ruotsin hallitus nostaa vahvasti esiin, että työelämän tulee tukea kehitystä ja hyvinvointia. Ruotsalaiset KK-stiftelsen, Gymnastik- och idrottshögskolan GIH ja kaksitoista yritystä sijoittavat yhteensä yli 120 miljoonaa Ruotsin kruunua aivojen terveyttä koskevaan pitkäaikaiseen tutkimushankkeeseen. Rahoitusta käytetään aivojen hyvinvointia ennaltaehkäisevien palveluiden ja toimintamallien kehittämiseen.

Aivojen hyvinvointi on avain menestykseen

IhanaElon ratkaisu on aivojen hyvinvointia tukeva IhanaElo®-hyvinvointivalmennus. Sen rakenne ja sisältö on testattu Suomessa osana Työsuojelurahaston tukemaa aivojen hyvinvointia edistävää hanketta. Tulokset olivat vaikuttavia. Me voimme omilla arkisilla valinnoillamme parantaa merkittävästi aivojen hyvinvointia.

IhanaElo-valmennuksilla on tuettu suomalaisten ja yhä useamman kansainvälisen yrityksen avainhenkilöiden jaksamista. LovelyLife Wellness Coaching ja LovelyLife Coach Training luovat mahdollisuuden kasvattaa tuottavuutta, sitouttaa avainhenkilöitä, kirkastaa vastuullisen työnantajan brändiä ja laskea sairauspoissaoloja.

Innostu aivoistasi ja anna innostuksen säteillä ympärillesi! Ota meidät mukaan hyvinvointimatkallesi ja rakentamaan yrityksenne hyvinvointistrategiaa sekä menestystä konkreettisin toimenpitein niin Suomessa, Ruotsissa kuin muualla maailmassa.

5 vinkkiä sinun aivojesi hyvinvoinnin edistämiseksi

  1. Hengitä syvään. Pysähdy ja hengitä syvään 5-10 kertaa. Kuulostele samalla kehosi tuntemuksia. Parannat keskittymistäsi ja unen laatua.
  2. Syö säännöllisesti. Vaali vireystilaasi päivän aikana.
  3. Liiku sinulle mieleisellä tavalla. Aivot laskevat jokaisen askeleen. Nopein keino stressihormonin poistamiseen on liikunta.
  4. Vaali untasi. Vaikka tinkisit kaikesta muusta, niin priorisoi untasi.
  5. Tee kivoja juttuja. Sisällytä jokaiseen päivääsi hetkiä, jotka tuottavat sinulle hyvää mieltä.

Kirjoittaja Alisa Yli-Villamo on IhanaElo Oy:n perustaja ja CEO, coach ja kouluttaja. Hän on taustaltaan liiketalouden ammattilainen. IhanaElo Oy laajentaa toimintaansa Ruotsissa LovelyLife®-brändin alla.

Lisätietoa: alisa@lovelylifecoaching.com

https://www.linkedin.com/in/alisa-yli-villamo/

Aiheeseen liittyvät artikkelit