Meistä

Suunnitteletko viennin aloittamista tai yrityksen perustamista Ruotsiin?

Suomalais-ruotsalainen kauppakamari (FINSVE) on luotettava kumppani ja voimavara suomalaisille yrityksille. Autamme erityisesti pieniä ja keskisuuria yrityksiä aloittamaan liiketoimintaansa Ruotsin markkinoilla. FINSVEllä on resursseja, osaamista ja yhteistyöverkosto, jotka mahdollistavat liiketoiminnan kehittämisen vastaamaan yrityksesi tavoitteita.

FINSVE auttaa käytännön asioissa kun aloitat vientiä Ruotsiin, haluat kasvattaa tai kehittää liiketoimintaasi tai etsit ajankohtaista tietoa tai yhteistyökumppania Ruotsista.

FINSVEn tapahtumissa sinulla on mahdollisuus luoda uusia kontakteja ja vaihtaa kokemuksia muiden jäsenten kanssa.

Missio

Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin (FINSVE) tavoitteena on Suomen Ruotsiin suuntautuvan viennin edistäminen. FINSVE palvelee molempien maiden yrityksiä ja muita Suomen ja Ruotsin välisestä kaupasta kiinnostuneita tiedottamalla, antamalla neuvoja ja tekemällä markkina-analyysejä Ruotsissa. FINSVE järjestää tilaisuuksia molemminpuolisten kauppasuhteiden edistämiseksi. FINSVE avaa mahdollisuuksia solmia uusia liikesuhteita ja on arvostettu toimija, joka tuottaa lisäarvoa jäsenilleen ja yhteistyökumppaneilleen.

Visio

Suomalais-ruotsalainen kauppakamari (FINSVE) haluaa olla mukana luomassa ja edistämässä suomalaisten yritysten menestystarinoita Ruotsissa. FINSVE valmentaa yrityksiä kansainväliseen menestykseen ja edistää kaikin tavoin Suomen ja Ruotsin välistä kaupankäyntiä. Jäsentoimintamme muodostaa aktiivisen ja vuorovaikutteisen foorumin, jossa jäsenet voivat oppia toisiltaan ja vaihtaa kokemuksiaan.

 

”Vaikka Suomi ja Ruotsi monella tavalla ovat kuin kaksi vanhaa kaveria, jotka ovat tunteneet toisensa sitten lapsuuden, on suhde maidemme välillä jatkanut kehitystään. Näin pitkässä suhteessa on myös tärkeää että ei aleta ottaa toista itsestäänselvyytenä. Yksi FINSVE:n tärkeimmistä tehtävistä on myös jatkossa ylläpitää hyviä suhteita sekä rakentaa edelleen vahvaa yrityssidettä maidemme välillä.”

Jacob Wallenberg
Valtuuston puheenjohtaja, Suomalais-ruotsalainen kauppakamari

 

”Oma vinkkini sinulle, joka olet ottamassa askeleen kohti kansainvälistymistä, on tämä: pidä mielesi avoimena. Sinun tulee olla tietoinen toisen maan kulttuurista ja varoa, ettet laita omia arvojasi kommunikaation tielle.

Avainsana tässä tapauksessa ei ole suomalais-ruotsalainen vaan yritys. Anna yrittäjyyden olla keskipisteenä, niin saavutat parhaimmat tulokset."

Lars G Nordström
Hallituksen puheenjohtaja, Suomalais-ruotsalainen kauppakamari