Menneet tapahtumat

Vuosikokous

Vuosikokous

Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin vuosikokous pidetään Ruotsin suurlähetystössä Helsingissä 22. toukokuuta 2024.

Vuosikokouksen yhteydessä järjestämme myös verkostoitumistapahtuman, jossa puhuu Suomen elinkeinoministeri Wille Rydman. Rydmanin puheen otsikko on "Tulevaisuuden näkymiä suomalais-ruotsalaiselle elinkeinoyhteistyölle".

Wille Rydman toimii elinkeinoministerinä Petteri Orpon hallituksessa. Koulutukseltaan hän on politiikan maisteri. Poliittisen uransa hän aloitti Kokoomuksessa, jossa hän toimi muun muassa Kokoomuksen nuorisoliiton puheenjohtajana vuosina 2010-2011. Hänestä tuli kansanedustaja vuonna 2015 ja hän kuuluu nykyään Perussuomalaisten eduskuntaryhmään. Rydmanilla on ollut useita hallitustehtäviä, muun muassa Helsingin Sataman puheenjohtajana.

Tilaisuus alkaa Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin vuosikokouksella. Itse vuosikokous on avoin ainoastaan Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin jäsenille mutta ministerin puhe ja lounas ovat avoinna myös ei-jäsenille. Vuosikokouksen yhteydessä järjestämme risteilyn Viking Linellä edestakaisin Tukholmasta Helsinkiin (tarkemmat tiedot alla).

Ilmoittaudu

Vuosikokouksen tiedot:

Aika: Keskiviikko 22. toukokuuta 2024 klo 12:00-14:00.
Jäsenorganisaatioiden edustajat kokoontuvat klo 11:45 vuosikokousta varten, muut kokoontuvat klo. 12:15.
Paikka:
 Ruotsin suurlähetystö, Pohjois-Esplanadi 7B, Helsinki.
Muuta: Ministerin puheenvuoron jälkeen tarjoamme lounaan, jonka jälkeen on mahdollisuus verkostoitua. Vuosikokous pidetään ruotsiksi. Tilaisuus on maksuton. Paikkoja on rajoitetusti. 

Risteily Tukholmasta Helsinkiin

Suomalais-ruotsalainen kauppakamari järjestää risteilyn Viking Linellä Tukholmasta vuosikokoukseen Helsinkiin.

Risteilyllä on järjestettyä ohjelmaa.

Risteily lähtee Tukholmasta 21. toukokuuta klo 16:30 ja palaa Tukholmaan 23. toukokuuta klo 10:00. Risteilyyn sisältyy Seaside Comfort-hytti (koko hytti), kolmen ruokalajin illallinen juomapaketteineen menomatkalla, buffetillallinen paluumatkalla ja aamiaisbuffet sekä meno- että paluumatkalla. Paikkoja on rajoitetusti.

Hinta: Jäsenorganisaatioiden edustajat 600 SEK (enintään kaksi henkilöä per jäsenyritys jäsenhintaan, sen jälkeen 1100 SEK per osallistuja). Ei-jäsenet 1 100 SEK

Ilmoittaudu

Kuva: Lauri Heikkinen, Valtioneuvoston kanslia

Aiheeseen liittyvät artikkelit