Menneet tapahtumat

Vuosikokous

Vuosikokous

Suomalais-ruotsalainen kauppakamari kutsuu jäsenensä vuosikokoukseen Tukholmassa 24. toukokuuta 2023. Vuosikokouksen lounaspuhujana on Suomen kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari. 

Skinnarin lounaspuheen otsikko on Suomi ja Ruotsi: Turvallisuutta, kilpailukykyä ja uutta vientiä yhteisillä ratkaisuilla.

Sanna Marinin hallituksen kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari on koulutukseltaan lakimies (Master of Laws), BBA, BA Hons. Hän on istunut Suomen Sosialidemokraattisen puolueen puoluehallituksessa vuodesta 2014. Kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministerin tehtäviin hänet nimitettiin joulukuussa 2019. 

Vuosikokous on avoin ainoastaan kauppakamarin jäsenille, mutta kaikki ovat tervetulleita lounastilaisuuteen. Järjestämme risteilyn Helsingistä Tukholmaan niille, jotka haluavat matkustaa tapahtumaan Suomesta.

Vuosikokouksen tiedot

Päivä: Keskiviikko 24. toukokuuta 2023
Aika: klo 12:00-14:00 paikalllista aikaa (kokoontuminen klo 11:45).
Paikka: Vapensalen, Grand Hôtel, Södra Blasieholmshamnen 8, Tukholma.
Vuosikokouksen jälkeinen lounas nautitaan viereisessä Spegelsalenissa.
Ilmoittautuminen: Viimeistään 15.5.2023 osoitteessa finsve.com/vuosikokous »
Lounasmenyy:
Pariloitua kirjolohta kauden vihanneksilla, tillin kera keitetyillä perunoilla ja Nobis-kastikkeella. Mineraalivettä. Kahvia ja suklaakonvehti.
Lounasmaksu: Lounas on jäsenille maksuton. Muut osallistujat 900 kruunua.
Muuta: Ministeri Skinnarin puhe on ruotsiksi. Paikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittaudu

Risteilypaketti Helsingistä

Mats Warstedt, Senior Vice President, Market Area Nordics, Patria Global Division

Kauppakamari järjestää edestakaisen risteilyn Silja Linellä Helsingistä Tukholmaan 23.5.-25.5.2023. 

Risteilyllä puhuu Mats Warstedt, Senior Vice President, Market Area Nordics, Patria Global Divisionilla siitä, millä tavoin Venäjän hyökkäys Ukrainaan ja kansainvälisen tilanteen yleinen epävakaus on vaikuttanut puolustusteollisuuteen.

Risteilyyn sisältyy seaside A-hytti, illallinen ja aamiainen sekä meno- että paluumatkalla, vuosikokouksen jälkeinen lounas sekä kuljetus sataman ja Grand Hôtelin välillä. Paikkoja on rajoitetusti.

Hinta: Jäsenet 150 euroa, muut 250 euroa.
Ilmoittautuminen: Viimeistään 8.5.2023 osoitteessa finsve.com/kevatlounasristeily »

Ilmoittaudu vuosikokoukseen ja risteilylle

Lisätietoa Warstedtin puheesta: Venäjän hyökkäys Ukrainaan ja kansainvälisen tilanteen yleinen epävakaus ovat vaikuttaneet suuresti puolustusteollisuuteen. Patria ei ole tässä mikään poikkeus ja viime aikoina yrityksen tuotteiden kysyntä on kasvanut voimakkaasti muun muassa Ruotsissa. Warstedt kertoo siitä, miten syventyvä suomalais-ruotsalainen puolustusyhteistyö, NATO-jäsenyys sekä materiaalihuollon asettaminen yhä suuremmassa määrin keskiöön vaikuttavat Patriaan mutta siinä tuodaan myös esille pehmeämpiä näkökulmia, kuten millaista on ruotsalaisena työskennellä johtajana perinteisessä, suomalaisessa insinööriorganisaatiossa.

Lisätietoa Patriasta: Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu elinkaaren tukipalvelujen, lentokoulutuksen ja teknologiaratkaisujen tuottaja. Patria tarjoaa kaluston käytettävyyttä ja suorituskyvyn jatkuvaa kehittämistä sekä tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmien tuotteita ja palveluita ilmailu- ja puolustusalan toimijoille. Patrian omistavat Suomen valtio (50,1 %) ja norjalainen Kongsberg Defence & Aerospace AS (49,9 %). Patria omistaa 50 % Nammosta, ja yhdessä nämä kolme yritystä muodostavat johtavan pohjoismaisen puolustuskumppanuuden. 
www.patriagroup.comAiheeseen liittyvät artikkelit