Menneet tapahtumat

Kevätlounas

Kevätlounas

Kauppakamarin kevätlounas järjestetään Tukholman Grand Hôtel:issa torstaina 11. huhtikuuta 2024.

Kevätlounas on kauppakamarin vuosittainen verkostoitumistapahtuma, jossa sinulla on mahdollisuus tavata Suomen ja Ruotsin elinkeinoelämän edustajia ja hankkia arvokkaita kontakteja. Lounas järjestetään Tukholman Grand Hôtelissa 11. huhtikuuta 2024. Verkostoitumiseen on varattu aikaa ennen lounasta ja sen jälkeen.

Lounaspuhuja on Anna Borg, Vattenfallin toimitus- ja konsernijohtaja. Anna Borg astui ensimmäiseen johtajan virkaansa Vattenfallilla jo vuonna 1999. Sen jälkeen hän on toiminut yhtiössä useissa eri johtotehtävissä, muun muassa finanssijohtajana vuodesta 2017, ja vuodesta 2020 yhtiön toimitus- ja konsernijohtajana. Anna Borg on toiminut myös Klarnan Pohjoismaiden johtajana vuosina 2015-2017.

Lounastapahtuma on maksuton Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin jäsenille. Osallistujamaksu ei-jäsenille 900 kruunua. Lounastapahtuman yhteydessä järjestämme edestakaisen risteilyn Viking Linellä Helsingistä Tukholmaan (tarkemmat tiedot alla).

Päivä: Torstai 11. huhtikuuta 2024.
Aika: Klo 12:00-14:00 paikallista aikaa.
Kokoontuminen klo 11:45.
Paikka: Spegelsalen, Grand Hôtel,
Södra Blasieholmshamnen 8, Tukholma.
Ilmoittautuminen: Viimeistään 11. maaliskuuta 2024 alla olevasta painikkeesta.
Lounasmenyy: Maissikananpoikaa, rapeutettua sianlihaa, sitruunavelouté-kastiketta, bellaverde parsakaalia ja paahdettuja perunoita. Mineraalivettä. Kahvia ja suklaakonvehteja.
Lounasmaksu:
Lounas on jäsenille maksuton. Muut osallistujat 900 kruunua.
Muuta: Anna Borgin puhe on ruotsiksi.

Ilmoittaudu kevätlounaalle

Risteilypaketti Helsingistä

Kauppakamari järjestää edestakaisen risteilyn Viking Linellä Helsingistä Tukholmaan 10.-12.4.2024. Risteilyyn sisältyy Seaside Comfort-hytti (koko hytti), kolmen ruokalajin illallinen juomapaketteineen menomatkalla, buffet-illallinen paluumatkalla sekä aamiainen meno- ja paluumatkalla, kevätlounas sekä kuljetus sataman ja Grand Hôtelin välillä. Paikkoja on rajoitetusti.

Menomatkalla Noretronin toimitusjohtaja Stig Kiviharju puhuu aiheesta "Kokemuksia pohjoismaisesta elinkeinoelämästä - isot yritykset vastaan yrittäjyys ja innovaatiot" ja Håkan Enlund, Executive Vice President, Sales and Marketing, Rauma Marine Constructions, pohtii Suomen kansainvälisen merenkulkuteollisuuden tilannetta otsikolla "Maailman hauskin työ".

Stig Kiviharju
Stig Kiviharju, toimitusjohtaja, Noretron
Håkan Enlund
Håkan Enlund, Executive Vice President, Sales and Marketing, Rauma Marine Constructions.

Hinta: Kauppakamarin jäsenet 50 euroa, muut 180 euroa (enintään kaksi henkilöä jäsenhintaan jäsenyritystä kohti).

Ilmoittaudu risteilylle ja kevätlounaalle

Aiheeseen liittyvät artikkelit