”FINSVEn avulla lähdimme selvittämään, mistä pallo lähtee liikkeelle”

”FINSVEn avulla lähdimme selvittämään, mistä pallo lähtee liikkeelle”

Algol Technics tuottaa teollisuuden tuoteratkaisuja, järjestelmätoimituksia ja käyttövarmuuspalveluita tavoitteenaan asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien tehostuminen.

Markkina- ja asiakaslähtöiset sisälogistiikkapalvelut ovat kauan kuuluneet Algol Technics’in ydintoimintaan. Palvelukokonaisuus ulottuu tuotantoprosessien kehittämisestä ja teknisestä suunnittelusta tuotetoimituksiin, asennuksiin ja huoltoon, teknisiin tarkastuksiin ja laitemodernisointeihin sekä tekniseen neuvontaan ja kumppanuussopimuksiin.

- Julkisen sektorin hankkeemme ovat usein monitahoisia ja niissä on mukana monia erilaisia toimijoita. Meillä ei ollut täysin selkeää käsitystä siitä, miten tämä yhteispeli toimii Ruotsissa. FINSVEn avulla lähdimme selvittämään mistä pallo lähtee liikkeelle.

- FINSVE toimitti meille hyvän läpileikkauksen erityisesti Ruotsin sairaalasektorin hankkeiden tilanteesta. Siitä tuli hieno ponnahduslauta, josta edetä neuvotteluissa.

- Koko hankeen aikana saimme FINSVEltä asiantuntevaa apua. Yhteistyö toimi hyvin ja koimme FINSVEn oikeana avaimet käteen -toimittajana. Voin lämpimästi suositella FINSVEn palveluita muillekin!

Antto Shemeikka
Toimitusjohtaja
Algol Technics Oy

Aiheeseen liittyvät artikkelit