Viking Line on Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin ylpeä uusi kultajäsen

Eleonora Hansi
Viking Line on Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin ylpeä uusi kultajäsen

Viking Line on ryhtynyt Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin kultajäseneksi. Alla esittely varustamon tuoreimmista uutuuksista jäsenille.

8. maaliskuuta alkaen Viking Line tarjoaa jälleen päivittäisiä lähtöjä Tukholman ja Helsingin välillä. Entinen viihdelaiva Viking Cinderella on kokenut kauneushoidon sekä konseptimuutoksen ja siirtyy Gabriellan parivaljakoksi tärkeällä pääkaupunkireitillä.

Viking Line on sopivasti Viking Gloryn 2-vuotissyntymäpäiväksi allekirjoittanut sopimuksen Tukholman ja Turun satamien kanssa vihreän merikäytävän perustamisesta satamien välille. Clydebank-julistuksen mukaisesti yhteisten ponnistelujen tavoitteena on täysin fossiilivapaa liikenne vuoteen 2035 mennessä. Innovatiivisen teknologian ansiosta sekä Viking Gloryn että Viking Gracen päästöt ovat jo nyt varustamon alhaisimmat. Myös matkustajat voivat pienentää ilmastojalanjälkeään valitsemalla varaukseensa biopolttoaineen.

Viking Linen kunnianhimoisen ympäristötyön lisäksi laivat tarjoavat matkustajille ainutlaatuisen Itämerielämyksen, sillä varustamo panostaa suuresti myös hyvään ruokaan, viihteeseen, spa-palveluihin, ostosmahdollisuuksiin ja upeisiin kohde-elämyksiin. Lisäksi Viking Line voitti hiljattain kahdeksannen kerran Service Score-mittauksen, jossa matkustajat valitsevat parasta palvelua tarjoavan laivayhtiön.

Viking Line toivottaa kaikki uudet ja vanhat jäsenet lämpimästi tervetulleeksi laivoilleen!

Aiheeseen liittyvät artikkelit