Kasvuvalmennusohjelma vauhdittamaan kansainvälistymistä

Kasvuvalmennusohjelma vauhdittamaan kansainvälistymistä

Suunnitteletteko markkinan avausta Ruotsiin? Tiedätkö, ketkä ovat potentiaalisimpia asiakkaitasi uudella markkinalla? Jos kysymykset ovat ajankohtaisia, nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen.

The Scaling School järjestää maanantaina 24.6. klo 11-12.30 Suomen aikaa (EET) 1,5 tunnin mittaisen co-creation -workshopin, missä käydään läpi The Scaling Schoolin kasvuun tähtäävät työkalut.

The Scaling School on ruotsinsuomalaisen Maria Horelli-Rosenlewin kehittämä kasvuvalmennusohjelma. Ohjelma perustuu itseohjautuvaan metodiin, missä tiimi arvioi lyhyen aikavälin (3-6 kk) kehityskohteet. Ohjelman avulla yritykset löytävät selkeän reitin kasvuun ja kannattavuuteen.

Ohjelma soveltuu kaiken kokoisille yrityksille, kehityskaaren eri vaiheissa. Esimerkiksi jos uuden markkinan avaaminen on ajankohtaista, palvelun avulla pääsee hyvin liikkeelle, miten myyntitoimenpiteet tulee kohdentaa. Ideana on testata ja validoida oikeat toimenpiteet nopeasti, jolloin markkinan avaus on hallittua ja kustannustehokasta.

Tarjoamme kauppakamarin jäsenille mahdollisuuden tutustua The Scaling Schoolin valmennusohjelmaan. Workshop pidetään englanniksi, mutta kysymyksiä on mahdollista esittää suomeksi ja ruotsiksi. Kauppakamarin jäsenillä on tilaisuuteen vapaa pääsy.

The Scaling School

Pyydämme ilmoittautumisia viimeistään 18.6. mennessä sähköpostilla osoitteeseen niina@thescalingschool.com.

Aiheeseen liittyvät artikkelit