Menneet tapahtumat

Webinaari: Yhtiö- ja vuosikokouksen järjestäminen etänä tai hybridinä

Webinaari: Yhtiö- ja vuosikokouksen järjestäminen etänä tai hybridinä

Maailmanlaajuinen pandemia muutti tavan, jolla yhtiökokoukset pidetään. Etä- ja hybridiyhtiökokoukset yleistyivät. Etäosallistumisen salliminen kohotti kokousten osallistumisprosenttia.

Ympäristö hyötyi, kun matkustaminen väheni. Lisäksi yritysjohto huomasi, että yhtiökokoukset ovat mainio paikka markkinoida tuotteita ja palveluita sekä tulevia rahoituskierroksia.

Kutsumme sinut mukaan 18.5.2022 klo 10.00 etäkokouksia käsittelevään webinaariin. Mihin kannattaa varautua ja minkälaisia mahdollisuuksia ja hyötyjä hybridi- tai etäkokoukset tarjoavat yrityksellesi? Näet ja kuulet kuinka sinunkin yrityksesi järjestää onnistuneen hybridiyhtiökokouksen, ilman teknisiä ja juridisia ongelmia. Webinaarin sisällön tuottaa Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin jäsenyritys Votech.

Ilmoittaudu

Puhujien esittely:

Jesse Collin
Jesse Collin

Jesse Collin, Laki- ja sääntelyasioiden johtaja,
Pörssisäätiö

Jesse Collin on oikeustieteen tohtori ja Pörssisäätiön lakijohtaja, joka on aktiivisesti osallistunut myös osakeyhtiöiden lainsäädännön kehittämiseen. Hän toimi yhtiökokousuudistusta varten asetetun oikeusministeriön työryhmän sihteerinä.

Hän toimi aiemmin valtiovarainministeriön rahoitusmarkkinaosastolla kansallisten ja eurooppalaisten arvopaperimarkkina- ja yhtiöoikeuteen liittyvien sääntelyhankkeiden parissa. Lisäksi hän omaa vahvan pohjan arvopaperimarkkina- ja yhtiöoikeuden kysymyksistä, työskenneltyään aiemmin yhdessä Suomen johtavista asianajotoimistoista. Hänellä on myös tutkijatausta Helsingin yliopistosta.

Jari Kaitera
Jari Kaitera

Jari Kaitera, toimitusjohtaja ja perustajajäsen,
Votech Oy

Jari Kaiteralla on yli 20 vuoden kokemus ohjelmistoalan kansainvälisistä kasvuyrityksistä. Suomessa, Ruotsissa, USA:ssa ja Italiassa.
Kun koronapandemia häiritsi virallisten kokousten toteuttamista, Jari Kaitera ja Rainer Leit perustivat Votechin vuoden 2021 alussa. Tavoitteena oli kehittää markkinoiden helppokäyttöisin kokous- ja äänestysohjelmisto.

Aiheeseen liittyvät artikkelit