Menneet tapahtumat

Seminaari: Miten johtajuudesta tehdään kestävää

Seminaari: Miten johtajuudesta tehdään kestävää

Suomalais-ruotsalainen kauppakamari ja AIMS International toivottavat sinut tervetulleeksi iltapäiväseminaariin, jonka aiheena on kestävä johtaminen.

Keskustelu omistajien, hallituksen ja johdon välisestä yhteispelistä, voittavien kulttuurien rakentamisesta, muutosvalmiin ja kestävän johtamismallin luomisesta sekä oikeiden avainhenkilöiden löytämisestä.

Seminaarin tiedot

Päivä: Torstai 22. syyskuuta 2022
Aika:
15.00-18.00 paikallista aikaa
Paikka:
Suomen suurlähetystö, Gärdesgatan 11, Tukholma. 
Kieli: Seminaari pidetään ruotsiksi.
Ilmoittautuminen:
Viimeistään 18. syyskuuta alla olevasta painikkeesta
Muuta:
 Iltapäivän päätteeksi on varattu aikaa keskustelulle ja verkostoitumiselle.
Osallistuminen on maksutonta.

Ilmoittaudu


Ohjelma

 • Avaus
  Titti Hammarling, EVP EMEA ja Head of Board Services, AIMS International
  Patrik Lindfors, johtaja, Suomalais-ruotsalainen kauppakamari
 • Omistajien, hallituksen ja johdon välinen yhteispeli - kriittinen ehto yksityisessä omistuksessa olevien yritysten menestymiselle
  Annika Hall, omistajuuteen liittyvien asioiden konsultti ja asiantuntija
  Jonas Carpvik, johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisen konsultti 
 • Mikä on johtajan rooli ja kuinka tulevaisuuden lahjakkuudet tunnistetaan?
  Haval van Drumpt, toimitusjohtaja, Tre
 • Kuinka varmistetaan johtajan rekrytoinnin onnistuminen minimoiden samalla riskit?
  Titti Hammarling, EVP EMEA ja Head of Board Services, AIMS International
 • Yhteenveto ja keskustelu


Puhujat

Annika Hall och Jonas Carpvik

Annika Hall ja Jonas Carpvik

Annika Hall ja Jonas Carpvik ovat tehneet yhteistyötä jo 15 vuoden ajan. Annika Hall on taustaltaan yritystalouden tutkija, erikoisalanaan perheyritykset. Runsaat 20 vuotta hän on työskennellyt omistusasioiden muutosten neuvonantajana. Lisäksi Annika kirjoittaa kirjoja ja artikkeleita, luennoi ja pitää koulutuksia. Jonas Carpvikilla on yli 25 vuoden kokemus johtotehtävistä, ennen kaikkea perheyrityksissä. Hän on toiminut toimitusjohtajana, hallituksen puheenjohtajana sekä muissa, eri tason johtajatehtävissä. Jonaksella on nykyään oma konsulttiyritys, jonka erikoisalat ovat johtajavalmennus, coachaus ja liiketoiminnan kehitys. 
Haval van Drumpt

Haval van Drumpt

Haval van Drumpt on Tre -nimisen kasvuyrityksen toimitusjohtaja. Hän on aikaisemmin toiminut johtajana Zitiuksella, Riksnetillä, Halebopilla ja Telialla, haasteellisissa ja innovaatiohenkisisä tehtävissä. Haval voitti Ruotsin viestijät -yhdistyksen suuren Vuoden kommunikoiva johtaja 2020 -palkinnon ja sitä ennen Telekomnyheterna -verkkolehti valitsi hänet Vuoden johtajaksi. Haval kertoo matkastaan nykyiseen huipputehtäväänsä, johtajuudesta sekä 5G:n merkityksestä tulevaisuudelle. Miten Ruotsissa rakennetaan menestyvä myyntikulttuuri? Mikä on johtajan rooli ja kuinka tulevaisuuden lahjakkuudet tunnistetaan?
Titti Hammarling

Titti Hammarling

Titti Hammarling on Executive VP EMEA ja Head of Global Board Services yrityksessä AIMS International, ja toimii Managing Partnerina AIMS Sverige:ssä. Hänen työuransa käsittää alueet Executive Search ja Board Services ja hän toimii suurimmaksi osaksi kansainvälisillä markkinoilla. Titti kertoo tärkeimmistä menestystekijöistä johtajan onnistuneessa rekrytoimisessa.


Tietoa AIMS Internationalista

AIMS International, Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin jäsen, on konsulttiorganisaatio, joka tarjoaa Executive Search, Board Services ja Talent Management -ratkaisuja. Yrityksellä on noin 500 työntekijää ja yli 80 toimipistettä noin 50 maassa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit