W2M Laser söker en eller flera återförsäljare i Sverige

W2M Laser, som är en del av det finska företaget W2M Industries Oy, representerar den senaste teknologin inom laserrengöring och -märkning. Enheterna är extremt enkla att använda och på alla sätt användarvänliga.

Laserrengöring och -märkning möter ett starkt intresse i Norden och Baltikum, där W2M Laser är verksamma. Det är alltså nu som Du kan bli den första återförsäljaren i Sverige och bygga dig ett starkt försäljningsföretag på en marknad med stor potential.


För mer information kontakta Mats Väisänen

Mobil: +358 500 438 747,

E-post: mats@w2m.fi

www.w2m.fiW2M:s laserrengöringsmaskiner fungerar perfekt på alla slags ytor, vare sig de är porösa eller släta, böjda, konvexa, blanka, frostade eller något däremellan. Vid laserrengöring är det bara fantasin som sätter gränsen; lasern rengör hartser, lack, fett, rost, oxider, metallbeläggningar, alger, mossfärg och otaliga andra beläggningar. Ytan som ska rengöras kan vara plast, glas, metall, betong, natursten, ädelmetall eller till och med kompositmaterial. Rengöringsresultatet är i huvudsak beroende av materialparet, så vi rekommenderar alltid ett test före varje körning. I W2MLasers märkningsapparatur ingår allt från mobil arbetsutrustning till automatiserade lösningar för produktionslinjer. Märkning kan utföras på olika material, på allt från metaller till plastfilm.