Uutiskirjeet

Verkostoidu tulevaisuuden kaksikielisten asiantuntijoiden kanssa

Haluatko sinä työnantajana verkostoitua innovatiivisten ja kyvykkäiden opiskelijoiden kanssa, jotka saavat valmiudet toimia työelämässä molemmilla kotimaisilla kielillä?

Helsingin yliopiston kaksikielistä tutkintoa (ns. Tvex -Tvåspråkig examen) suorittavat opiskelijat eivät pelkästään valmistu oman alansa asiantuntijoiksi, vaan saavat lisäksi pätevyyden toimia kahdella kielellä. Yliopisto kouluttaa kaksikielisiä asiantuntijoita mm. ympäristötieteissä, biologiassa, kemiassa ja oikeustieteessä.

Oletko työnantajana kiinnostunut tarjoamaan opiskelijoille harjoittelupaikan, jossa on mahdollista työskennellä tai saada ohjausta ruotsiksi? Tai ehkä mahdollisuuden varjostaa ruotsin kielen taitoista asiantuntijaa yhden päivän ajan?

Yritykset ja organisaatiot voivat nyt ilmoittautua ns. Tvex-verkostoon. Verkosto koostuu työnantajista, jotka voivat tarjota opiskelijoille mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää kaksikielistä asiantuntijuuttaan.

Ilmoittaudu mukaan verkostoon täällä »

Lisätietoja HY:n kaksikielisistä tutkinnoista täällä »

Olet myös tervetullut Tvex-tapahtumaan “Kaksikieliset asiantuntijat työelämässä”, joka järjestetään 11.12.2019 klo 17-19 Tiedekulmassa, Helsingissä. Tapahtuma toimii työnantajien ja Tvex-opiskelijoiden kohtaamispaikkana.

Lisätietoja tapahtumasta täällä »

Onko sinulla kysymyksiä tai vinkkejä muista organisaatioista, joita voisi kiinnostaa verkostoon liittyminen? Ota yhteyttä projektikoordinaattori Maria Forsiukseen (maria.forsius@helsinki.fi).

Tervetuloa mukaan!

Aiheeseen liittyvät artikkelit