Uutiskirjeet

Lidgard education auttaa yrityksiä ylittämään kulttuurisia ja kielellisiä esteitä

Suomalaiset ja ruotsalaiset ajattelevat usein olevansa samanlaisia, koska mailla on yhteinen historia. Vaikka olemme veljeskansoja, olemme kuitenkin hyvin erilaisia, eikä vähiten työelämässä. Tässä yksi esimerkki, mutta niitä on paljon enemmän.


Cecilia Lidgard
Cecilia Lidgard

Suomessa johtaja on se, joka päättää. Päätökset saadaan aikaan tietysti nopeammin, kun yksi henkilö määrää, sen sijaan että jokaisen pitäisi ensin saada sanoa mielipiteensä, niin kuin Ruotsissa. Sitä, että jokin vie aikaa, pidetään Suomessa merkkinä tehottomuudesta. Ruotsissa se taas kertoo laadusta.

Lidgard education auttaa ruotsalaisia toimijoita Suomen markkinoilla ja suomalaisia, jotka tekevät kauppaa Ruotsissa: yritys auttaa ymmärtämään kulttuurisia malleja ja opettelemaan ruotsin tai suomen kieltä (tai saamaan lisää varmuutta, jos hyvä perustaso on jo saavutettu).

Lidgard education tekee yhteistyötä asettautumispalveluja tarjoavan yrityksen kanssa. Tämä etsii asuntoja ja kouluja (jos mukana on lapsia) ja auttaa muissa käytännön asioissa.

Cecilia Lidgard on Lidgard educationin perustaja, ja hän ja hänen kollegansa Päivi Vääränen ovat kauppakamarin jäsenten käytettävissä. Molemmilla on hyviä kokemuksia yhteistyöstä suomalaisten kanssa. Päivi ja Cecilia toteavat molemmat, ettei ole liioiteltua sanoa, että he työskentelevät mielellään juuri Suomessa.

Yhteystiedot

www.lidgardeducation.com

cecilia@lidgardeducation.com

+46 70 99 11 100

Aiheeseen liittyvät artikkelit