Uutiset

Hannes Snellman Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin yhteistyökumppaniksi

Hannes Snellman Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin yhteistyökumppaniksi

Pohjoismainen asianajotoimisto Hannes Snellman on solminut kolmivuotisen yhteistyösopimuksen Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin kanssa.

Yhteistyösopimuksen tavoitteena on tarjota Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin jäsenille Hannes Snellmanin erityisosaamista ja näin tukea FINSVEn jäsenyrityksiä vientiin ja Ruotsissa toteutettavien yritysjärjestelyihin liittyvissä toimenpiteissä. Hannes Snellmanin vahva jalansija sekä Suomen että Ruotsin markkinoilla luo yhteistyölle vankan lähtökohdan.

”Olemme toimineet Ruotsissa vuodesta 2008 ja tällä hetkellä Tukholman toimistomme työllistää yli sata henkilöä. Uskon, että vahva kokemuksemme niin Suomen kuin Ruotsinkin markkinalta mahdollistaa hyvin monipuolisen ja antoisan yhteistyön Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin kanssa”, sanoo Hannes Snellmanin osakas Johan Aalto.

"Odotan innolla yhteistyötämme ja olen vakuuttunut siitä, että Hannes Snellmanilla Tukholmassa on paljon tarjottavaa suomalaisyrityksille, jotka haluavat etabloitua ja kasvaa Ruotsin markkinoilla", sanoo Hannes Snellmanin specialist partner Johanna Wärnberg.

”Yhteistyö Hannes Snellmanin kanssa vahvistaa Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin tarjontaa ja verkostoja sekä Ruotsissa että Suomessa. Sopimus on myös osoitus Suomen ja Ruotsin elinkeinoelämän läheisistä suhteista ja yhteisen markkinan tarjoamista mahdollisuuksista”, toteaa Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin toimitusjohtaja Kjell Skoglund.

Suomalais-ruotsalainen kauppakamari FINSVE edistää Suomen vientiä Ruotsiin ja ylläpitää kattavia yritysverkostoja molemmissa maissa. FINSVE toimii paikan päällä Ruotsissa ja tarjoaa tietoa, neuvonantoa ja selvityksiä Ruotsin markkinoista. Kauppakamarin jäseninä on noin 700 yritystä, joista 60 prosenttia on rekisteröity Suomeen ja 40 prosenttia Ruotsiin.

Hannes Snellman on pohjoismainen asianajotoimisto, jossa työskentelee 300 asiantuntijaa Suomessa ja Ruotsissa. Hannes Snellman toimii asiakkaidensa oikeudellisena neuvonantajana kotimarkkinoillaan ja kansainvälisesti ja toimiston erityisosaamiseen kuuluvat yritys- ja rakennejärjestelyt, rahoitus, immateriaalioikeudet, teknologia ja riitojen ratkaisu.

Aiheeseen liittyvät artikkelit