Uutiskirjeet

Digitaaliset asiakasyhteistyön työkalut

Digitaaliset asiakasyhteistyön työkalut

Giosg kehittää digitaalisia työkaluja, joilla voit olla vuorovaikutuksessa verkkosivuvierailijoidesi ja asiakkaidesi kanssa verkossa tarkoituksenmukaisella tavalla. Opit tuntemaan verkkosivuvierailijasi, keskittymään heidän tarpeisiinsa ja samanaikaisesti pystyt saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi riippumatta siitä, onko tarkoitus konvertoida heitä asiakkaiksi tai tarjota nykyasiakkaille tehokkaampaa tukea. Loppulokseksi saat tyytyväisempiä asiakkaita, suoraviivaisia prosesseja ja mitattavissa olevia tuloksia.

Giosg analysoi dataa, nykyistä verkkosivuliikennettäsi ja kävijöiden käyttäytymistä, mikä mahdollistaa interaktiivisen sisällön räätälöimisen. Kun tiedät mitä verkkosivuvierailijasi haluavat, voit räätälöidä sisältöä ja "laukaista" oikean sisällön, oikeaan aikaan. Pystyt myös analysoimaan, millä vierailijoilla on suurin potentiaali konvertoitua asiakkaiksi.

Uutta sisältöä luodaan päivittäin, ja yritykset etsivät uusia tapoja vuorovaikuttaa verkkosivuvierailijoidensa tai asiakkaidensa kanssa verkossa. Todellisuus on, että vierailijat ja asiakkaat voivat usein eksyä sivustollesi yrittäessään saada tukea ja löytää vastauksia kysymyksiinsä. Interaktiivisen sisällön avulla pystyt tarjoamaan apua oikeaan aikaan ja saavuttaa tavoitteesi.

Giosgin visiona on määritellä ja uudelleenrakentaa vuorovaikutusta organisaatioiden ja digitaalisen maailman välillä. Haluamme tarjota interaktiivista sisältöä, jolla on tarkoitus ja selkeät tavoitteet, sekä auttaa organisaatioita saavuttamaan omat tavoitteensa vähemmillä resursseilla.

Giosg on vuonna 2011 perustettu suomalainen ohjelmistotalo, joka yhdistää datan ja tekoälyn toimintorikkaalla teknologialla ja tarjoaa digitaaliset työkalut oikean henkilön kohtaamiseen verkossa oikeaan aikaan. Giosgin dynaaminen 80 hengen tiimi koostuu sekä kaupallisista, että teknisistä asiantuntijoista kolmessa eri maassa.

Me autamme sinua luomaan merkityksellisiä kohtaamisia, palvelemaan tehokkaammin ja kasvattamaan liiketoimintaasi.

Giosg

Yhteystiedot:

Henok Hayle
Markkinointipäällikkö,
giosg.com
+46 704 9349 72

Aiheeseen liittyvät artikkelit