Uutiskirjeet

Johtaminen etänä – miten siinä onnistuu?

Martin von Pfaler
Johtaminen etänä – miten siinä onnistuu?

Koronakriisi asettaa johtajille uusia ja erilaisia vaatimuksia työntekijöiden johtamisessa etänä. Vaaditaan täysin uutta ajattelutapaa ja ominaisuudet, joihin aikaisemmin ei ole kiinnitetty paljonkaan huomiota, ovat nyt tarpeen. Kauppakamarin jäsenyritys Penica auttaa sinua kehittymään johtajan roolissasi.

Menestyksekäs johtaminen rakentuu, kuten monet muutkin asiat yhteiskunnassamme, ihmisten välisiin henkilökohtaisiin tapaamisiin. Mitä tehdä, kun mahdollisuus päivittäiseen, henkilökohtaiseen kanssakäymiseen yhtäkkiä häviää? Voiko toimintaa johtaa etänä ja miten?

Yksi, joka on ajatellut asiaa paljon on Peter Höckert. Hänen yrityksensä Penica on erikoistunut muun muassa johtajuusvalmennukseen ja on kehittänyt etävalmennuskonseptin vastaukseksi etäjohtamiseen liittyviin haasteisiin. Tätä konseptia hänen yrityksensä tarjoaa Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin jäsenille erikoishintaan 15. kesäkuuta 2020 saakka.

– Haluamme vallitsevassa tilanteessa myötävaikuttaa markkinoiden vahvistamiseen ja ihmisten uskoon tulevaisuuteen, Höckert selittää.

COACHING-TARJOUS KAUPPAKAMARIN JÄSENILLE ON JAETTU KAHTEEN VAIHEESEEN:

1. Maksuton tutustumiskeskustelu

Tietoa valmennusohjelmasta: mitä coaching (valmennus) on, miten se käytännössä tapahtuu sekä lyhyt tarvekartoitus. Tässä vaiheessa voit tehdä päätöksen, lähdetkö mukaan valmennukseen.

2. Valmennus

Etätapaaminen à 1,5 tuntia kerran kuukaudessa. Valmennuksessa oleva henkilö saa myös maksutta ottaa yhteyttä valmentajaan valmennuskuukauden aikana, mikäli hän tarvitsee lisätukea.

Katso jäsentarjous Penican kotisivulta

SANOTTUA PENICAN PERUSTAJASTA, PETER HÖCKERTISTÄ:

"Peterillä on ainutlaatuinen kyky houkutella esiin ihmisten suuruudet!

Hän käyttää monia eri työkaluja ja menetelmiä työssään ja tuo esille ponnekkaita kysymyksiä, jotka luovat uusia näkökulmia. Vuosikymmenien kokemus valmentamisesta yhdistettynä Peterin aitoon haluun saada nähdä ihmisen kasvavan tekee hänestä erinomaisen valmentajan"!

Aiheeseen liittyvät artikkelit